Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Centenarul Marii Uniri, marcat și de elevii Liceului Tehnologic „Someș” Dej – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Centenarul Marii Uniri a fost marcat și de elevii Liceului Tehnologic „Someș” Dej, joi, 29 noiembrie, prin diferite activități.

Potrivit conducerii instituției de învățământ dejene, elevii Liceului Tehnologic „Someș” Dej au marcat Centenarul Marii Uniri prin joc și poezie, alături de profesori.

La 1 decembrie 2018, se aniversează 100 de ani de la realizarea României Mari, un moment istoric pentru cetățenii României, cu implicații majore în istoria ulterioară a țării.

Importanta acestui eveniment și sacrificiul soldaților români pentru realizarea acestui ideal, ne fac datori să celebrăm prin activități specifice.

Prin astfel de activități elevii devin părtași la istoria națională a României, spiritul national e in inima fiecărui român, iar cu ocazia centenarului sufletul român trebuie să vibreze și mai mult odată cu îndeplinirea visului secular al tuturor românilor. Viitori cetățeni ai țării, conducătorii zilei de mâine, trebuie să pornească în viața cu fundamente morale puternice care au la baza dragostea pentru patrie și mândria de a fi român.

Din acest motiv, activitățile desfășurate la acest ceas aniversar privesc în primul rând dezvoltarea spiritului civic.

Astfel, și noi, elevi și cadre didactice din cadrul Liceului Tehnologic „Someș” Dej, am incercat sa aducem acest spirit mai aproape prin joc, poezie, uniți fiind literar in acest centenar”, transmite conducerea Liceului Tehnologic „Someș” Dej, prin intermediul unui comunicat de presă.

Acestă activitate a fost organizată de profesorii Delinke Szanto și Laura Lascău.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER