Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cercetașii dejeni au sărbătorit, ieri, 15 ani de activitate

Publicat acum

pe

Cercetasii dejeni

În sala festivă a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, a avut loc, ieri, un eveniment de celebrare a 15 ani de existență a filialei locale a Organizației Naționale ”Cercetașii României”.

”Evenimentul de ieri a constat în diferite discursuri ale fondatorilor cercetășiei din Dej, au fost discuții interactive pe tema influenței cercetășiei în viața tinerilor alături de schimbările care au apărut în tehnologie și cum au influențat diferitele activități pe care le facem. Am desfășurat o activitate numită ”Lanțul amintirilor” prin intermediul căreia am încercat să refacem imaginea cercetășiei din ultimii 15 ani (…)”, a declarat pentru Dej24.ro Pop Alexandra-Iulia, reprezentant al Organizației Naționale ”Cercetașii României” – Filiala Dej.

Printre cei care au luat cuvântul s-au numărat prof. Alina Nicoleta Pop și prof. Alexandru Kiss.

Potrivit organizatorilor, la evenimentul desfășurat în sala festivă a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, au luat parte aproximativ 70 de invitați.

Printre cei care au răspuns ”prezent” invitației s-au aflat și cercetași din toate generațiile (din anul 2000 până în anul 2015), dar și părinți ai actualilor cercetași.

Organizația Națională „Cercetașii României”este o organizație non-profit care oferă copiilor și tinerilor un mod inedit de petrecere a timpului liber. Prin intermediul acesteia, tinerii au șansa de a renunța la televizor și/sau calculator în favoarea activităților desfășurate în natură. Membri organizației participă periodic la diferite activități antrenante cum ar fi cățăratul, rapelul, ieșirea în natură, dar și diferite jocuri educative menite să le ofere șansa dezvoltării în mai multe domenii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER