Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cerșetor din Dej, sancționat de polițiștii locali după ce a apelat la mila trecătorilor

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Un bărbat din Dej a fost sancționat săptămâna trecută de polițiștii locali după ce ar fi apelat la mila trecătorilor.

Incidentul nu a avut loc în Dej, ci în municipiul Bistrița. Potrivit unui raport făcut public recent de polițiștii locali bistrițeni, 8.615 lei este valoarea amenzilor aplicate cerșetorilor, de la începutul anului. Chiar și așa, mulți nu-și plătesc amenzile și nimeni nu are ce le face.

De la începutul anului, polițiștii bistrițeni au depistat și sancționat 41 de cerșetori, 4 dintre aceștia fiind minori.

Doar săptămâna trecută au fost sancționați trei cerșetori. Este vorba despre un bărbat din municipiul Dej, județul Cluj, și două femei, una din localitatea bistrițeană Viile Tecii și o alta din localitatea Recea-Cristur, județul Cluj.

„În faţa unui imobil de pe Bulevardul Decebal a fost depistat în timp ce solicita sprijin financiar din partea trecătorilor, numitul U. C. (domiciliat în municipiul Dej, judeţul Cluj). Pentru faptele comise în mod repetat i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 100 lei şi îndepărtat din zonă. Un incident asemănător a fost constatat în faţa unui magazin alimentar de pe strada Ştefan cel Mare, unde numita M. C.P. (domiciliată în localitatea Viile Tecii), a fost din nou surprinsă apelând în mod repetat la mila cetăţenilor. I-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 150 lei. Pe Calea Moldovei, în parcarea din faţa unui complex comercial, a fost surprinsă apelând la mila trecătorilor, numita L. L. (identificată ulterior cu domiciliul în localitatea Recea-Cristur, judeţul Cluj). Pentru faptele săvârşite a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei”, se arată într-un raport al Poliției Locale Bistrița, citat de Bistrițeanul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER