Conectează-te cu noi

Naţional

CFR Călători suplimentează numărul de trenuri, cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie

Publicat acum

pe

....

Numărul de trenuri care circulă spre destinații de interes pentru turiști în această minivacanță de 1 Decembrie va fi suplimentat, iar vânzarea biletelor fără loc va fi limitată, pentru a se evita supra-aglomerarea vagoanelor, a anunțat CFR Călători, într-un comunicat de presă.

....

Astfel, față de graficele zilnice de circulație, în perioada următoare vor fi suplimentate trenurile către destinații, precum: Alba Iulia, Iași, Timișoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Galați, dar și spre destinațiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani etc.

Potrivit sursei citate, tot în minivacanța de 1 Decembrie va fi suplimentat și personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.

De asemenea, vânzarea biletelor fără loc va fi limitată, astfel încât să se evite supra-aglomerarea vagoanelor.

În plus, trenurile Regio care circulă pe Valea Prahovei au regim de rezervare obligatoriu, tariful de rezervare a locului fiind de un leu.

Pe de altă parte, compania de transport feroviar precizează că agențiile de voiaj CFR din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina și Iulius Mall vor fi deschise conform programului de lucru al acestor magazine, iar restul agențiilor, în zilele 30 noiembrie și 1 decembrie 2017, vor fi închise.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER