Conectează-te cu noi

Administraţie

Chinul șoferilor din Dej a luat sfârșit. S-a FINALIZAT asfaltarea celor 23 de străzi din municipiu – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Asfaltare modernizare strazi Dej (4)

Asfaltarea celor 23 de străzi, pe o lungime de 26 km, din cadrul proiectului european de modernizare străzi, s-a încheiat ieri, duminică, 20 decembrie, cu strada Jichişului, unde au fost efectuate ultimele intervenţii de turnare a asfaltului.

În următoarea perioadă pe străzile din cadrul întregului proiect, acolo unde mai este nevoie, vor fi executate lucrări de montare a parapetelor, rigole de scurgere, trotuare şi vor fi efectuate marcajele corespunzătoare.

A fost o mobilizare totală, s-a pus mult suflet, s-a lucrat şi în zilele de sâmbătă şi duminică, timpul a fost favorabil şi iată că am ajuns aproape la finalizarea marelui proiect de modernizare străzi. Asfaltarea este încheiată, au fost folosite peste 100.000 tone asfalt, asfalt produs şi distribuit, aici la Dej, de firma care a câştigat licitaţia, Samus Construcţii. Retuşurile la proiect, avem posibilitatea să le realizăm până în luna iunie, a anului viitor, însă mulţumirea mea, este că într-un timp atât de scurt, 1 an şi 3 luni, am reuşit să modernizăm cele 23 de străzi din cadrul proiectului, un lucru atât de dorit şi aşteptat de dejeni”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

 

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER