Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Ciceu Giurgești în CARANTINĂ | Modelul de declarație pe propria răspundere – FOTO

Publicat acum

pe

....

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a publicat modelul de declarație pe propria răspundere pentru deplasarea cetățenilor din comuna Ciceu Giurgești.

Pe fondul creșterii incidenței cazurilor de COVID-19, începând de astăzi, 27 februarie, ora 6, a fost instituită măsura CARANTINEI pentru comuna bistrițeană Ciceu-Giurgeşti.

....

Vă reamintim, ”pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimație de serviciu, adeverință eliberată de angajator sau o declarație pe proprie răspundere. Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe proprie răspundere, completată în prealabil.

Declarația pe proprie răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/ gospodăriei/ locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura”, au transmis autoritățile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER