Conectează-te cu noi

Eveniment

Un CHEF clandestin, cauza intrării comunei Ciceu Giurgești în carantină

Publicat acum

pe

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a declarat că Ciceu Giurgești a intrat în carantină ca urmare a unei petreceri la care au participat persoane infectate.

”A fost un chef clandestin, ascuns, la care au participat persoane infectate care au dus mai departe virusul, iar astăzi avem 16 persoane infectate din opt familii. Situația este destul de urâtă pentru că incidența este foarte mare și am fost nevoiți să carantinăm comuna. Eu nu credeam să mai ajungem în situația să votăm intrarea în carantină. Credeam că lumea s-a maturizat și a înțeles care sunt condițiile pandemice pe care trebuie să le respectăm. Uite că nu e așa. M-am înșelat”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Timp de două săptămâni, intrările și ieșirile din comună vor fi controlate: ”Nu le vom bloca, dar le vom controla. Vor fi pancarte cu Ciceu Giurgești comună carantinată. Se vor deplasa numai cu declarații pe propria răspundere. Mâine merg acolo, am pregătit 50 de declarații și le voi duce eu acolo. E o comunitate mică, două localități. Se vor restrânge activități, nu și cele economice, și va fi varianta magazinelor pentru aprovizionare doar cu program de la 6 la 20, plus regulile carantinei care trebuie respectate. E neplăcut pentru toată lumea”, a precizat Stelian Dolha, într-o emisiune la Info Bistrița.

Citește și:

O comună de lângă Dej a intrat în CARANTINĂ – GALERIE FOTO

Ciceu Giurgești în CARANTINĂ | Modelul de declarație pe propria răspundere – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER