Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cine sunt câștigătorii concursului de fotografie ”Dej: Oameni și locuri”?

Publicat acum

pe

concurs-foto-landscape-1000

Asociatia “Sfintii Apostoli Luca si Andrei” a organizat in perioada 4 mai-8 iunie un concurs de arta fotografica avand in centrul obiectivului municipiul Dej cu tot ceea ce are: oameni si locuri. Ieri s-au desemnat castigatorii.

La concurs au participat 20 de concurenti, care au trimis cate 5 fotografii insotite de o scurta descriere, avand ca tema municipiul Dej (oameni si locuri). Pozele acestora au trecut prin ”filtrul” juratilor Magdalena Vaida, Loredana Tomsa, Constantin Albinetz si Marcel Pirosca si fiecarei poze i s-a atribuit o nota intre 1 si 5, iar apoi s-au facut mediile pentru fiecare portofoliu.

Castigatorii sunt:

Locul 1. Pop Radu Claudiu 

Locul 2. Tohaneanu Paul

Locul 3. Cosmin Ciobanu

Premiu special- Tamas Calin Dacian.

Scopul proiectului a constat in dezvoltarea spiritului creativ ca forma de autoexprimare artistica prin intermediul fotografiei, de a aprecia în context larg frumusetea locurilor si oamenilor care traiesc in municipiul Dej.

In data de 20 iunie, la ora 14:30, va avea loc vernisajul expoziției, festivitatea de premiere și licitația la Muzeul Municipal Dej. Sumele adunate vor fi folosite de catre Asociatia “Sfintii Apostoli Luca si Andrei“ pentru sustinerea proiectului “Atelier de creatie”, din luna august 2015, la care participa 25 de copii. Acest proiect are ca scop formarea unui comportament creator in randul copiilor si contientizarea prezentei reale a lui Dumnezeu in viata lor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER