Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupa de dans ReBeLe din Dej, rezultate remarcabile la un festival din Oradea – FOTO

Publicat acum

pe

Rebele Lotus (4)Trupa de dans  ReBeLe a Clubului Copiilor Dej a obținut rezultate remarcabile la Festivalul Național de Interpretare Vocală și Dans ”Floare de Lotus” Oradea.

Sâmbătă, 13 iunie 2015, în Oradea s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Festivalului Național de Interpretare Vocală și Dans ”Floare de Lotus”, pe trei secțiuni (muzică ușoară, muzică popular și dans) l-a care au participat peste 800 de copii talentaţi sosiţi din toate colţurile tării.

Concursul de dans s-a desfășurat pe mai multe categorii (solo, small grup, grup), grupe de vârstă (baby, mini, children si junior) si secțiuni (dans modern, dans tematic, dans contemporan, dans de caracter, majorete, hip-hop, showdance, fit-kid).

Trupa de dans ReBeLe de la Clubul Copiilor Dej, sub îndrumarea prof. Maria Szabo, a participat la 3 secțiuni (hip-hop, majorete si show dance) la categoria de vârstă junior – grup și a obținut trei premii: premiul I – Hip-hop, premiul II – Majorete, premiul III – Showdance.

Câştigătorii au primit cupe, medalii și diplome.

Evenimentul a făcut parte din Calendarul Activităților Extrașcolare Naționale ale Ministerului Educației, fiind organizat de Palatul Copiilor și Elevilor Oradea, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor şi Filarmonica de Stat Oradea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER