Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Cine va ridica gunoiul din zona municipiului Dej. VEZI tarifele

Publicat acum

pe

....

Marți, 25 mai 2021, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean și președinte al A.D.I. Eco-Metropolitan Cluj, Marius Mînzat, precum și a mai multor primari clujeni, operatorul de salubritate Supercom S.A. a prezentat flota de echipamente prin intermediul cărora va efectua serviciul de salubrizare pe raza celor 35 de UAT-uri din județul Cluj care compun loturile 2 și 3.

Flota operatorului Supercom S.A. este formată din 68 de mașini și utilaje, din care 32 de autogunoiere, 8 autospeciale de transport deșeuri (abroll-uri), 2 autocontainere, 2 vidanje, 2 autospeciale pentru transportul cadavrelor de animale, un utilaj cu încărcare frontală, etc.

....

”Evenimentul prefațează data de 1 iunie la care va începe colectarea și transportul deșeurilor de către noul operator al loturilor 2 și 3. Exigențele pe care le-am impus prin caietul de sarcini au fost mari iar rezultatul e pe măsură: o flotă ultramodernă capabilă să ofere clujenilor servicii de cea mai bună calitate”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Acestora li se adaugă cele 55 de echipamente – camioane de transport, containere și prescontainere achiziționate de Consiliul Județean și date deja în exploatare operatorului. Toate acestea vor asigura colectarea și transportul deșeurilor de pe Loturile 2 și 3, ca urmare a recentei adjudecări a licitațiilor desfășurate cu acest scop.

”Am putut constata faptul că noul operator de salubritate este pregătit din punct de vedere logistic pentru a intra pe cele două loturi chiar de la începutul lunii următoare. Flota prezentată este impresionantă și ne dorim să avem o relație de colaborare extrem de eficientă, astfel încât cetățenii deserviți să fie mulțumiți de serviciul oferit. Clujenilor din cele două loturi deservite le reamintesc faptul că, în prima lună, programul de colectare va fi identic cu cel al vechilor operatori, astfel încât nu trebuie să-și facă probleme din acest punct de vedere”, a transmis Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean.

Consiliul Județean Cluj a atribuit, în toamna anului trecut, licitația publică pentru delegarea, pe o perioadă de 10 ani, a serviciilor de colectare şi transport al deșeurilor municipale, pe loturile 2 și 3. Aceste loturi cuprind municipiile Turda, Câmpia-Turzii și Dej precum și 32 de comune situate în proximitatea acestora. În urma derulării procedurii de evaluare a ofertelor depuse pe cele două loturi, au fost declarate câștigătoare propunerile înaintate de S.C. Supercom SA, respectiv 139.563.089,07 lei pentru Lotul 2 și 134.004.396,78 lei pentru Lotul 3.

Lotul 2: Turda – Câmpia Turzii

– Mediul Urban/ persoană/ lună pentru colectarea deșeurilor reciclabile: 1,81 lei/ pentru colectarea deșeurilor reziduale: 3,76 lei;

– Mediul Rural/ persoană/ lună pentru colectarea deșeurilor reciclabile: 1,48 lei/ pentru colectarea deșeurilor reziduale: 2,61 lei.

Lotul 3: Gherla – Dej

– Mediul Urban/ persoană/ lună pentru colectarea deșeurilor reciclabile: 2,39 lei/ pentru colectarea deșeurilor reziduale: 5,03 lei;

– Mediul Rural/ persoană/ lună pentru colectarea deșeurilor reciclabile: 1,91 lei/ pentru colectarea deșeurilor reziduale: 3,15 lei.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. EDI

    2021-07-14 la 10:15:49 AM

    Pt. rural fac km mai multi, dar pretul e mai scazut. Platesc orasenii!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER