Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Scumpiri la Parcul Balnear Toroc Dej. Noile TARIFE

Publicat acum

pe

....

E oficial! Prețul unui bilet de intrare la Parcul Balnear Toroc Dej va fi 25 de lei. Decizia a fost luată, azi, de Consiliul Local Dej.

În cadrul proiectului de hotărâre ”privind modificarea Anexei Nr. 2 la Hotărârea de Consiliu Local Nr. 59 din 27 aprilie 2017 privind aprobarea adoptării Regulamentului de organizare, administrare, exploatare și funcționare a Parcului Balnear Toroc”, consilierii locali din Dej au votat majorarea mai multor prețuri, printre explicații fiind ”creșterea salariilor personalului angajat” și ”faptul că furnizorii de utilități (apa, gaz, energie electrică) au crescut prețurile”.

....

Astfel, cei care vor să se relaxeze la Parcul Balnear Toroc Dej vor scoate din buzunare 25 de lei, în loc de 15 lei cât era până acum (creștere de 66%). Copiii cu vârsta până la 10 ani vor avea în continuare gratuitate. După-masa, în intervalul orar 16-21 (program redus), prețul unui bilet de intrare va fi 15 lei (înainte era 10 lei).

Conform proiectului de hotărâre votat azi, un șezlong va costa 10 lei, față de 5 lei cât era până acum. De asemenea, taxa de tobogan – în valoare de 10 lei – s-a desființat. Un abonament cu 15 intrări se va ridica la 200 de lei (13,33 lei/ intrare).

Prețul de intrare la Toroc va fi redus cu 50% pentru grupuri de elevi (peste 10 persoane).

Proiectul de hotărâre a trecut cu 13 voturi ”pentru”.

Accesul la interior – piscină, saună, băi cu apa sărată – urmează să fie reglementat într-o altă ședință de CL.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER