Conectează-te cu noi

Sport

Cinste lor, cinste campionilor! LAPI Dej, CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la volei masculin CADEȚI

Publicat acum

pe

LAPI Dej a devenit, din nou, campioană națională la volei masculin cadeți, după ce a încheiat pe primul loc turneul final desfășurat pe teren propriu.

Astăzi, în ultimul meci al turneului final, echipa LAPI Dej – antrenată de profesorul Radu Miclea – a învins Nicu Gane Fălticeni cu scorul de 3-0 și a devenit pentru a treia oară la rând campioană națională la volei masculin cadeți.

Vă reamintim, dejenii au câștigat toate meciurile disputate la turneul final din Sala Sporturilor Dej: 3-0 cu LPS Suceava (miercuri), 3-2 cu CNNT Craiova (joi), 3-0 cu CSS 2 Baia Mare (vineri), iar ieri au bătut principala contracandidată la titlu, CTF Mihai I. La capătul unui meci dramatic, în care bucureștenii au condus cu 2-1 pe tabelă și au avut mai multe șanse de a încheia meciul, dejenii au turat motoarele, au întors soarta confruntării și s-au impus cu 3-2.

Astăzi, dejenii aveau nevoie de o victorie cu 3-0 pentru a deveni campioni cu acte în regulă. În cazul în care pierdeau un set, iar CTF se impunea cu 3-0 în fața formației CSS 2 Baia Mare, atunci campioni ar fi fost bucureștenii, după raportul seturilor.

Din fericire pentru spectatorii prezenți în număr mare în Sala Sporturilor, voleibaliștii de la LAPI Dej au măturat pe jos cu Nicu Gane Fălticeni, scor final 3-0, și au devenit campioni naționali la cadeți.

LAPI Dej – cadeți își păstrează altfel titlul de campioană pentru al treilea an la rând. Turneul final din Sala Sporturilor s-a încheiat în cadru festiv, cu acordarea medaliilor, trofeelor și diplomelor de participare. De asemenea, cei mai buni voleibaliști de pe teren au fost premiați pentru performanțele lor.

Lot LAPI: Denis Moldovan, Michael Sălătioan, Bartha Bela, Gabriel Pop, Mircea Bujor, Antonio Moldovan, Darius Moica, Flaviu Pop, Alexandru Conțiș, Lorinc Marton. Antrenor: Radu Miclea.

Citește mai jos cum s-a desfășurat finala de anul trecut de la cadeți:

LAPI Dej, vechea și NOUA CAMPIOANĂ a României la volei cadeți – FOTO/VIDEO (2016)

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER