Conectează-te cu noi

Sport

LAPI Dej, vechea și NOUA CAMPIOANĂ a României la volei cadeți – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Lapi Dej Campioana Romaniei volei cadeti

LAPI Dej este vechea și noua campioană a României la volei masculin cadeți, după ce a învins în finală CTF Mihai București cu scorul de 3-0.

....

Vă reamintim, parcursul echipei LAPI Dej la turneul final al Campionatului Național de cadeți volei masculin a fost perfect. După 3-0 cu CSS Blaj și ”Nicu Gane” Fălticeni și 3-1 cu CSS Tulcea – în grupă, LAPI a reușit să câștige și al patrulea meci disputat la turneul final de la Dej, scor 3-0 cu CSS 2 Baia Mare – în semifinala de ieri – și s-a calificat în ultimul act al competiției.

Astăzi, cu marele trofeu și cu medaliile de aur pe masă, LAPI Dej s-a văzut față în față cu CTF Mihai București – echipă – neînvinsă și ea – care a trecut în semifinală de CSS Fălticeni, scor 3-0.

Campioana en-titre la volei cadeți, LAPI Dej a început meciul excelent (4-1) și la primul time-out tehnic conducea cu 8-4. Sportivii din Dej au făcut punct după punct (10-5, 12-5) și la a doua întrerupere aveau deja un avans de 10 lungimi. Pe final de set, LAPI a turat și mai tare motoarele (21-9, 23-10) și s-a impus cu 25-11.

La fel a debutat și runda secundă, cu un forcing total al gazdelor (3-1, 6-3, 8-5, 10-5). Bucureștenii nu au avut nicio șansă să revină în joc (14-6, 16-7), iar dejenii au controlat ostilitățile (19-10, 22-10) și și-au adjudecat setul – fără prea mari probleme – cu 25-13.

Sportivii Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej au dat de pământ cu rapidiștii și în actul cu numărul trei (8-4, 10-5, 13-5). Procentajul atacurilor reușite de gazde a fost extrem de mare, iar blocul bucureștenilor a fost desprins ”din alt film”. La al doilea time-out tehnic, deznodământul partidei era deja scris: 18-7 pentru elevii lui Radu Miclea și Cristian Man. Rapidiștii au mai punctat doar de două ori până la final, în timp ce dejenii au fost de neoprit. În final, tabela de marcaj a indicat un rezultat neverosimil: 25-9.

În urma acestei victorii senzaționale, LAPI Dej a devenit campioana României la volei cadeți, titlu pe care l-a deținut și sezonul trecut. Podiumul a fost completat de CTF Mihai București și CSS 2 Baia Mare. Locul 4 i-a revenit echipei din Fălticeni, pe 5 s-au clasat sportivii din Tulcea, iar ultimele trei poziții au fost ocupate de CSS Blaj, CNNT Craiova și Dinamo București.

Turneul de la Dej s-a încheiat în cadru festiv cu acordarea medaliilor, trofeelor și diplomelor de participare (inclusiv pentru cei mai buni sportivi de pe teren: ”cel mai bun jucător de centru al turneului” – Bela Bartha de la LAPI, ”cel mai bun ridicător al turneului” – Dragomir Alexandru de la CTF Mihai I, ”cel mai bun jucător universal” – Pop Radu de la LAPI, ”cea mai bună extremă” – Grigorie Nicolas de la CTF Mihai I, ”cel mai complet jucător” – Curuia Vlad de la LAPI).

Campionii României s-au prins în hora bucuriei și au băut șampanie din trofeu, în aplauzele sutelor de persoane aflate în Sala Sporturilor din Dej, iar apoi au făcut o fotografie de grup care va rămâne în istorie (poza reprezentativă a articolului).

LAPI Dej, CAMPIOANA ROMÂNIEI: Teglaș Cristian, Curuia Vlad, Pop Radu, Bojor Sergiu, Michael Sălătioan, Pop Gabriel, Marton Lorinc, Moldovan Denis, Moldovan Antonio, Bartha Bela, Varga Andrei, Ionuț Bujor. Antrenori: Radu Miclea și Cristian Man.

Dej24.ro, singurul site de știri din oraș care a relatat despre toate victorile dejenilor, vă oferă și astăzi imagini foto/video de la ultimul act al competiției.

Citește și:

NEÎNVINȘI! Voleibaliștii de la LAPI Dej, calificați în MAREA FINALĂ a turneului de cadeți – FOTO/VIDEO

LAPI Dej, calificată în SEMIFINALELE Campionatului Național de cadeți volei masculin

LAPI Dej a trecut azi și de ”Nicu Gane” Fălticeni, scor 3-0 – FOTO/VIDEO

DEBUT CU DREPTUL. LAPI Dej – CSS Blaj 3-0 – FOTO/VIDEO

Campioana en-titre la volei cadeți, LAPI Dej își apără titlul pe teren propriu

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER