Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

CINSTE LOR! Trupa ReBeLe din Dej, calificată la Campionatul European de Cheerleading – FOTO

Publicat acum

pe

....

campionatul national de majorete (1)

Trupa ReBeLe de la Clubul Copiilor Dej a obținut locul II (secțiunea Cheer Dance – Hip-Hop) la Campionatul Național de Majorete și s-a calificat la Campionatul European de Cheerleading.

....

Dansul, culorile şi pom-ponii au animat sâmbătă, 14 mai, Sala Polivalentă din Bistriţa care, pentru prima oară în istoria sa, a găzduit Campionatul Naţional de Majorete, cel mai important concurs al anului pentru practicanții acestui sport, ajuns la ediția a IX-a.

Competiția a reunit toate echipele de majorete din țară afiliate sau neafiliate la Asociația de Majorete din România. Cele 59 de echipe din 19 orașe, 11 județe, au prezentat aproximativ 90 de momente artistice extraordinare, care au ridicat spectatorii in picioare.

În cadrul competiției s-au derulat întreceri pe 5 secțiuni de concurs: Majorete tradiţionale cu pom-poni, Majorete Hobby/Show, Cheer Dance – Freestyle Pom, Cheer Dance – Hip-Hop, Cheerleading, echipele fiind împărțite pe grupe de vârstă, divizii de concurs – allgirl (doar fete) şi coed (mixt) şi categorii de concurs (solo, duo, echipe şi group stunt).

Primele trei echipe clasate la secţiunea ”Majorete Tradiţionale cu Pom-poni” la fiecare categorie de vârstă s-au calificat la Campionatul European de Majorete din Croaţia din luna septembrie, iar primele două echipe clasate la secţiunile Cheerleading și Cheer Dance s-au calificat la Campionatul European de Cheerleading din Viena, din luna iulie.

Trupa ReBeLe de la Clubul Copiilor Dej – pregătită de prof. Maria Szabo – a participat la secţiunea Cheer Dance – Hip-Hop, la categoria de vârstă senioare și a obținut locul II și calificarea la Campionatul European de Cheerleading. Doua dintre componentele trupei au dansat şi alături de echipa Best junior din Cluj, cu care au obţinut de asemenea locul II la secţiunea Majorete Hobby, la categoria de vârstă junioare.

La finalul concursului, înainte de festivitatea de premiere, organizatorii au pregătit un Flashmob care a adus toţi concurenţii într-un dans sincron, după care a fost programat un concert al Lidiei Buble.

Evenimentul sportiv a fost organizat de Asociaţia Sportivă CheerDance Sport, cu sprijinul Asociației de Majorete din România, Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Primăriei Bistrița.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER