Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Circulația rutieră pe strada 1 Mai din Dej, în pericol din cauza arborilor afectați de condițiile meteo – FOTO

Publicat acum

pe

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, alături de un echipaj al Serviciului Administrării Domeniului Public Dej, în colaborare cu Poliția Locală Dej și Poliția Municipiului Dej, au acționat vineri după-amiază pentru înlăturarea arborilor afectați de condițiile meteorologice din ultimele zile.

Potrivit Primăriei Municipiului Dej, circulația rutieră a fost restricționată pe strada 1 Mai, în zona Gării CFR Dej Călători, cu începere de la ora 16:30, timp de mai multe zeci de minute, pentru înlăturarea arborilor afectați de condițiile meteorologice din ultimele zile.

Evident, acest lucru a afectat destul de serios circulația rutieră, cozile de mașini întinzându-se pe mai mulți kilometri distanță, atât înspre Cluj-Napoca, cât și înspre Bistrița sau Baia Mare.

Am reușit să gestionăm cu bine situația de urgență provocată de arborii afectați de condițiile meteorologice din ultimele zile, arbori care puneau în pericol locuințe și circulația din zona Gării Dej- Călători, prin eforturile comune ale echipelor Serviciului Administrării Domeniului Public, împreună cu Detașamentul de Pompieri Dej, Poliția Națională și Poliția Locală Dej”, a afirmat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER