Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevi de la ”Avram Iancu” Dej, participanți la conferinţa ”Chimia în Muzică” – FOTO

Publicat acum

pe

Elevii clasei a VIII-a de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej au fost prezenţi la “Zilele Porţilor Deschise” la Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, unde au participat la o conferinţă pe tema “Chimia în Muzică”, susţinută de conf. dr. ing. Alexandra Csavadari.

Vizita a fost un real motiv de bucurie şi emoţii pentru elevii din Dej deoarece au avut şansa să viziteze diferite laboratoare didactice: de electrochimie, de tehnologia materialelor ceramice sau de biochimie, unde au primit explicaţii pe înţelesul lor.

”Tradiţionalele şedinţe de experimente demonstrative în aer liber sunt de fiecare dată deliciul publicului dornic de o aventură memorabilă în lumea fascinantă a ştiinţei”, spun reprezentanții școlii.

Activitatea a fost una educativă şi foarte interesantă. Toate au fost făcute pe înţelesul nostru şi am înţeles mai bine legăturile dintre chimie şi muzică, chimie şi biologie”, ne-a povestit o elevă.

Vizita s-a încheiat cu un concurs pe teme de chimie şi istorie. Activitatea a fost coordonată de prof. de chimie Violeta Ropan și de prof. de muzică Pavel Iorga.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER