Conectează-te cu noi

Eveniment

Circulație blocată la trecerea de cale ferată spre Mănăstirea

Publicat acum

pe

CFR Călători a anunțat că traficul auto va fi blocat complet la bariera de la intersecția străzii Dumbrava Roșie cu strada 1 Mai din municipiul Dej, pentru lucrări de reparații.

Închiderea circulației rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată pe ambele sensuri de mers este programată pentru sâmbătă, 3 iulie 2021, în intervalul orar 7-18.

”Pentru circulaţia  n condiţii de siguranţă pe calea ferată, precum şi pentru o mai buna desfăşurare a traficului rutier, este necesar a se executa lucrări de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată din staţia Dej Călători , intersecţie liniei ferate Apahida – Dej cu DJ 161D ( Str. Dumbrava Rosie).

Lucrările se vor executa de către Regionala CF Cluj – Sectia L7 Dej fiind necesară închiderea circulaţiei rutiere pe ambele  benzi de circulaţie la trecerea la nivel mai sus menționată în data de 03.07.2021 în intervalul orar 7,00-18,00 cu devierea traficului rutier pe DJ 172F, respectiv DJ 109C prin Comuna Mintiul Gherlii”, ne-au transmis reprezentanții CFR Călători.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER