Conectează-te cu noi

Sport

Ce au zis fotbaliștii Generației de Aur după meciul caritabil de la Dej – VIDEO

Publicat acum

pe

Iosif Rotariu la Dej

Fotbaliștii Generației de Aur a României, prezenți aseară la Dej, s-au declarat încântați de faptul că au putut să-l ajute pe dejeanul Florin Benea, paramedicul SMURD diagnosticat cu leucemie.

”A fost un meci frumos, mă bucură faptul că ne-am reîntâlnit, mă bucură faptul că am putut să venim pentru a participa la acest eveniment pentru cineva bolnav. Tot timpul e bine să participăm la astfel de evenimente, bine ar fi fost de nu aveam ocazia, dar ne-am adunat ca să ajutăm acest băiat. Știu cam prin ce trece și am ținut neapărat să particip la acest eveniment”, a declarat după meci Cristi Dulca.

”Ne bucurăm că putem să mai facem și noi câte ceva pentru oamenii cu probleme de sănătate și mulțumim totodată pentru invitație. Ținem să urăm multă sănătate acestui tânăr”, a spus și Ionel Ganea.

”În primul rând mă bucur că am participat la acest eveniment pentru că întotdeauna când am fost solicitați am mers cu mare plăcere, am venit și aici cu inima deschisă. Mă bucur că a fost sala plină! Atunci când un om are nevoie de ajutor întotdeauna voi fi prezent la astfel de evenimente. Eu cred că prin prezența noastră aici atât am putut să facem și cred că am făcut destul de mult, l-am ajutat pe băiat și sper ca prin ajutorul nostru și a celoralți să se facă bine”, a zis și Iosif Rotariu.

Citește și: Generația de Aur a României a jucat un meci caritabil, la Dej – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER