Conectează-te cu noi

Sport

Generația de Aur a României a jucat un meci caritabil, la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Generatia de Aur fotbal caritabil Dej (2)

Sala Sporturilor din Dej s-a umplut aseară la meciul de fotbal dintre Unirea Dej și Generația de Aur a României, în frunte cu Neluțu Sabău și Iosif Rotariu.

Meciul de fotbal a avut scop caritabil, banii strânși din vânzarea biletelor și din scoaterea la licitație a tricourilor fotbaliștilor prezenți urmând să fie donați paramedicului SMURD Florin Benea, diagnosticat cu leucemie. Acesta are nevoie de 150.000 de euro pentru un transplant de măduvă în străinătate.

Pe teren au intrat mai multe vedete ale Generației de Aur, între care Ovidiu Sabău, Toni Doboș, Ionel Ganea, Iosif Rotariu, Cristi Dulca, S. Gherman și Emil Solomajer. De cealaltă parte, din echipa Unirii Dej au făcut parte foști și actuali jucători – Costel Bădan, Ovidiu Farcaș sau Eusebiu Șuvagău, afându-se printre aceștia.

Înainte de începerea partidei, paramedicii SMURD au făcut o demonstație de prim-ajutor pentru a le arăta spectatorilor cum se procedează într-o situație de urgență.

Meciul propriu-zis s-a disputat în două reprize a câte 20 de minute. Prima parte le-a aparținut gazdelor, care au condus cu 1-0 și 3-2, însă la ”cabine” s-a intrat la egalitate, 3-3. La pauză s-au scos două tricouri la licitație, unul al lui Ciprian Deac și celălalt al lui Dorinel Munteanu. După reluare, echipa Generației de Aur și-a revenit și Ganea a punctat pentru 5-3 și Falub pentru 5-4, făcând ca finalul să fie unul destul de încins. Sabău a majorat diferența, 6-4, iar tânărul Ciprian Pop a stablit scorul final, 6-5 pentru ”vedete”. Încă o repriză de 20 de minute s-a disputat între Generația de Aur și o echipă reprezentativă a SMURD.

De remarcat forma excelentă în care s-a aflat Iosif Rotariu, dar și portarul dejean Costel Bădan. Imediat după meci, tricourile oaspeților de seamă prezenți la Dej au fost scoase la licitație, iar spectatorii au dat dovadă din nou că au suflet.

De la meci nu a lipsit Florin Benea, acesta fiind impresionat de numărul mare de dejeni inimoși. Acesta a privit de pe margine întregul meci, alături de fiul său de numai 3 ani. În tribune s-au aflat zeci, sau poate sute de paramedici SMURD și pompieri, atât din Dej, cât și din împrejurimi. Cu toții au venit să fie alături de colegul lor Florin.

La final, spectatorii au coborât pe teren pentru a se poza cu favoriții lor.

”Vreau să mulțumesc la toată lumea care a fost alături. M-am simțit foarte bine și mulțumesc tuturor pentru intențiile care le-au avut și pentru că mă sprijină în continuare și sunt convins că în final o să fie bine. Chiar nu mă așteptam să fie atâta lume alături de mine. În momentul de față mă simt mai bine decât la început, în sensul că organismul meu a început să reacționeze destul de bine la chimioterapie și leucemia a fost într-o mică, mare proporție înlăturată, efectele sale nu mai sunt așa de puternice asupra corpului meu”, a spus Florin Benea după meci.

Citește și: Ce au zis fotbaliștii Generației de Aur după meciul caritabil de la Dej

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER