Conectează-te cu noi

Eveniment

CJSU Cluj: Cășeiu și Sic, în SCENARIUL ROȘU

Publicat acum

pe

Comunele Cășeiu și Sic, în care rata de infectare a urcat peste pragul de 3 la mie, trec de miercuri în SCENARIUL ROȘU de funcționare.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj (CJSU) a stabilit azi că, începând de miercuri, 7 aprilie 2021, până la data ieșirii din vigoare a H.G. nr. 293/2021, în comunele Apahida (9.23), Cășeiu (6.04), Mihai Viteazu (8.01), Sic (8.79), unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3 cazuri la 1.000 de locuitori, se aplică măsurile aferente scenariului roșu

Mai precis, localurile vor putea funcționa, în intervalul menționat, doar la exterior, barurile și cluburile rămân închise, la fel și sălile de jocuri de noroc și cele de spectacole. De asemenea, evenimentele publice și private sunt interzise, iar la școlile trec de luni în scenariul roșu.

Totodată, acolo unde incidența infectărilor cu noul coronavirus depășește 4 cazuri la mie, se aplică și noile restricții impuse de Guvern, astfel vineri, sâmbătă și duminică, magazinele se închid la ora 18, iar circulația este interzisă de la ora 20. Acolo unde aceasta trece de 7,5, restricțiile sunt valabile pe parcursul întregii săptămâni.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER