Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Clubul Impact Phoenix Dej dă startul proiectului „Comunicatorii Z”. Invitat, un pasionat de fotografie și artă

Publicat acum

pe

....

 

....

Pionierii proiectul „Comunicatorii Generatiei Z”, membrii clubului IMPACT Phoenix Dej, din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” doresc să identifice și sa promoveze modele pozitive de tineri din comunitatea lor, care pot fi astfel sursă de motivație şi de inspirație pentru toţi cei care doresc să schimbe România în bine.

Cine sunt acești tineri? Care este povestea lor? De ce aceştia pot fi o inspiraţie pentru ceilalţi?

Pe parcursul luniilor februarie-martie adolescentii din Dej vor avea posibilitatea de a interacționa cu modelele pe care le promovează clubul IMPACT Phoenix în cadrul proiectul Comunicatorii Generatiei Z, proiect demarat de Fundatia Noi Orizonturi.

Primul invitat va petrece la Dej cateva ore in compania curiosilor de la ora 16:00, în data de 26 februarie, la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian”, in Sala de festivitati.

Marius Maris este un tanar din Cluj-Napoca, pasionat de fotografie si design grafic. El si-a infiintat propria afacere inca din clasa a X-a, totul incepand ca un hobby. Este fotograf official la Snow Fest, si fotograf de ocazie la Untold, Electric Castle, Ghibstock, etc. Astfel a cunoscut multi artisti pe parcursul drumului sau. Si-a inceput cariera de pe bancile scolii si datorita perseverentei si motivatiei a ajuns unul dintre cei mai buni.

Marius Maris doreste sa le arate drumul spre o afacere bine definita deoarece el a reusit la o varsta frageda ceea ce multi nu reusesc nici la varsta maturitatii, si anume sa-si puna bazele unei cariere de succes. Pe langa aceasta, urmeaza ne prezinte cateva informatii de baza despre arta fotografiei si sa ii invete pe tineri cum ar trebui facuta o poza din punct de vedere profesionist.

Si alte surprize ii asteapta pe cei care sunt in deajuns de curiosi sa vina sa il cunoasca pe primul model inspirational care isi va face aparitia in orasul nostru pe data de 26 februarie de la ora 17 :00 la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian”, in Sala de festivitati.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER