Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Clubul IMPACT Phoenix Dej, un nou proiect național. Va pune Dejul pe harta celor care vor să schimbe comunitatea

Publicat acum

pe

 

Clubul IMPACT Phoenix Dej, din cadrul Liceului Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian”, demareaza un nou proiect national care pune Dejul pe harta celor 8 orase din Romania ce vor sa realizeze o schmbare in comunitatea lor.

Proiectul „Comunicatorii Generației Z” oferă cadrul perfect pentru a identifica si promova modele pozitive de tineri care ne înconjoară. Astfel, elevii vor avea ocazia de a le duce mai departe povestea, pentru a motiva şi alți adolescenti să producă schimbări pozitive în comunitate sau pentru a prinde curaj să își pună ideile în practică.

Tinerii nu au ocazia să cunoască modele apropiate de vârsta lor, la care să se raporteze și de la care să se inspire

Lipsa unor modele pozitive reprezentate de tineri duce la promovarea unor modele greșite în rândul adolescentilor, pe care aceștia le urmează fără să realizeze de multe ori că nu sunt potrivite pentru ei. În acest moment se pune prea puțin accent pe acest aspect, fiind promovate doar modele pozitive din punct de vedere al excelenței academice.

Tinerii model trebuie să îi motiveze prin exemplu propriu asftel dovedindu-le că și ei pot realiza ce își propun în viață. Prin acest proiect reprezentanții Clubului IMPACT Phoenix Dej doresc să le insufle curaj tinerilor să aspire la mai mult și să le deschidă orizonturile.

In cadrul proiectului aceștia doresc să le arate liceenilor din municipiul Dej diverse modele de reusita, apartinand unor domenii diverse. Scopul declarat al proiectului este de a-i impulsiona sa-și urmeze visurile, oricare ar fi ele si oricat de greu ar fi de indeplinit.

Invitatii ne vor impartasii din experienta lor de viata, ne vor spune cum perseverenta, munca si devotamentul lor s-au transformat intr-un success pe plan profesional. Ne-am propus sa oferim ceva inedit participantilor , asa ca am rugat fiecare model sa impartaseasca cu ei o activitate specifica domeniului in care profeseaza.

Finalitatea proiectului consta in motivarea tinerilor de a depune efort in acest sens avand surpriza descoperii unor noi pasiuni si oportunitati”, au afirmat reprezentanții Clubului Impact Phoenix Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER