Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | Armin van Buuren promite un show exclusiv la UNTOLD 2019! „Va fi show-ul anului în Europa”

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Artistul olandez Armin Van Buuren a pregătit un show unic, exclusiv la nivel mondial, pentru publicul care va participa la cea de-a 5-a ediţie a Festivalului Untold, care va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold, transmis marţi, artistul Armin Van Buuren a pregătit pentru ediţia aniversară a festivalului un spectacol cu cele mai tari inovaţii în materie de efecte speciale şi producţie audio-video.

Unul dintre cei mai iubiţi artişti, Armin Van Buuren, vine cu o supriză pentru fanii festivalului Untold, la cea de-a cincea ediţie. Artistul a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festivalul Untold, . Show-ul incredibil va avea, de la alţi artişti invitaţi alături de el pe scenă, până la cele mai tari inovaţii în materie de efecte speciale şi producţie audio video”, se arată în comunicat.

Artistul olandez este cunoscut pentru inovaţie în ceea ce priveşte tehnologia pe care o foloseşte pentru a crea show-uri excepţionale, ca şi Armin Only şi Armin Only Intense. Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori aplicaţi pe braţele lui, tehnică pe care a adus-o şi în România, la festivalul Untold.

Organizatorii festivalului din Cluj-Napoca au subliniat că Armin van Buuren a promis încă de anul trecut că, pentru ediţia aniversară din acest an, va pregăti un show special pentru fanii din România.

Artistul promite că va însemna momente incredibile care vor depăşi orice aşteptări”, au precizat organizatorii Untold, care spun că spectacolul artistului olandez „va fi show-ul anului în Europa”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER