Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | Atenție cui deschideți ușa! O femeie a rămas fără 4.200 de lei

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

O femeie în vârstă de 83 de ani, din Cluj-Napoca, a rămas fără o sumă importantă de bani, după ce a permis accesul în locuință a doi presupuși angajați care verificau instalația apei potabile.

Joi, 9 ianuarie, în jurul orei 17:20, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că în data de 6 ianuarie 2020, în jurul orei 14:00, doua persoane necunoscute, pretinzand ca verifică instalatia apei potabile, au pătruns cu acordul persoanei vătamate – o femeie de 83 de ani, din Cluj-Napoca, în locuinta acesteia, şi profitând de neatenţia sa, au sustras  dintr- un dulap suma de 4.200 lei.

În continuare se fac cercetări pentru identificarea celor implicați și tragerea acestora la răspundere penală pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută de Codul Penal.

ATENȚIE!

DECLINAREA DE CALITĂȚI OFICIALE FALSE este un mod de înșelăciune, combinat cu furtul din locuințe; este realizată de către persoane care pretind ca sunt reprezentanți ai firmelor de apă, electricitate, gaz, primărie sau că prestează anumite activități sau servicii obligatorii (deratizare, verificări centrale termice, verificări instalații gaz, coșerit) având asupra lor elemente de identificare pretins a fi emise de către instituțiile respective dar care sunt contrafăcute.

Intră în locuință cu permisiunea victimelor și desfășoară activitățile respective, solicită plata și observă de unde au luat banii. În acest context, autorii fac în așa fel încât să distragă atenția proprietarilor și sustrag sume de bani și bunuri de valoare din casă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER