Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | Copil dispărut în miez de noapte! Zeci de polițiști pe urmele puștiului de 7 ani

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Efective mărite de polițiști au fost angrenate în acțiuni de căutare a unui minor, din Cluj-Napoca, care a plecat de la domiciliu, pe timp de noapte. Acesta a fost găsit în scurt timp de la sesizare, de către polițiștii Biroului Rutier, fiind în afara oricărui pericol.

Marți, 5 martie, în jurul orei 23:10, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, de 7 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orei 21:30 și nu a mai revenit.

În urma sesizării, toate patrulele de poliție aflate în teren, precum și efective din cadrul jandarmeriei și poliției locale, au fost angrenate în activități de căutare a minorului.

De asemenea, pentru gestionarea evenimentului s-a constituit o echipă de cercetare care s-a deplasat la locul dispariţiei, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, unde s-au efectuat verificări.

În urma activităților de căutare, în jurul orei 00:30, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier l-a depistat pe minor pe strada Splaiul Independenței, în zona Sălii Polivalente, din Cluj-Napoca.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, iar în urma examinării fizice de către cadrele medicale s-a constatat că minorul nu prezenta urme de agresiune fizică.

Din verificările efectuate, a rezultat că minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni, nu a fost agresat fizic și nici nu a comis vreo infracțiune pe perioada în care a lipsit de la domiciliu.

Acesta a fost condus la domiciliu și predat familiei.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER