Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | Percheziții DGA pentru probarea unor infracțiuni de corupție la regimul silvic

Publicat acum

pe

Sursă FOTO - evz.ro

Luni, 30 octombrie, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție — Centrul Operațional 3 Cluj-Napoca și Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Cluj, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul formațiunilor silvice și de ordine publică ale I.P.J. Cluj și specialiști de la Garda Forestieră Cluj, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în baza ordonanțelor de delegare, au adus la îndeplinire activitatea de constatare în flagrant a infracțiunii de furt de arbori.

Cu această ocazie, două persoane fără calitate specială au fost surprinse în timp ce transportau o cantitate de material lemnos fără acte justificative.

Ca urmare a acestei situații, în cursul zilei de ieri, 31 octombrie, ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. din cadrul a 6 servicii județene anticorupție (Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud și Bihor), cu sprijinul IPJ Cluj și Garda Forestieră Cluj, au adus la îndeplinire 11 mandate de percheziție domiciliară și asupra unor gatere de pe raza comunelor Valea Ierii și Gilău, județul Cluj.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu de către funcționari ai unor instituții publice, precum și tăiere fără drept de arbori și furt de arbori de către funcționari publici și cetățeni.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER