Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Un autocar cu 43 de elevi la bord a luat foc pe Autostrada Transilvania. Copiii au fost evacuaţi în siguranţă

Publicat acum

pe

 

....

....

Un număr de 43 de elevi de liceu şi patru profesori însoţitori din Luduş, pasageri într-un autocar, au fost evacuaţi, ieri, 31 octombrie, pe Autostrada Transilvania, în urma unui incendiu izbucnit la autovehiculul în care se aflau, nefiind rănită nicio persoană, transmite Mediafax.

Prefectul judeţului Cluj, Aurel Cherecheş, prezent la faţa locului, a declarat, pentru sursa citată, că elevii au fost preluaţi de un alt autocar, iar pînă la venirea acestuia au fost urcaţi în maşinile Prefecturii, Poliţiei şi ISU pentru a se încălzi.

Un număr de 43 de elevi şi patru profesori care îi însoţeau au fost evacuaţi dintr-un autocar cuprins de incendiu pe Autostrada Transilvania, la km 27 pe sensul spre Gilău, nefiind rănită nicio persoană. Elevii veneau de la Luduş pentru a participa marţi seara la un spectacol de teatru la Cluj-Napoca. Până la sosirea unui alt autocar care i-a preluat să îi ducă la destinaţie, elevii au fost urcaţi în maşinile Prefecturii, Poliţiei şi ISU Cluj pentru a sta la căldură”, a spus Cherecheş.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, la rândul lor, că flăcările au fost stinse înainte de sosirea pompierilor care cercetează cauzele izbucnirii incendiului.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER