Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

CLUJ | Peste 300 de polițiști vor fi la datorie de Crăciun

Publicat acum

pe

politia

Peste 300 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar, la nivelul județului Cluj, faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în condiții de liniște și siguranță.

....

Ca de fiecare dată, și în perioada Crăciunului, poliţiştii sunt la datorie, în serviciul comunității, astfel încât toți cetățenii să sărbătorească în liniște și siguranță.

Poliţiştii care vor acționa suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, vor avea ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi vor interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor, peste 200 sunt de la structurile de ordine publică, circa 50 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă, poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase şi poliţia transporturi.

De asemenea, peste 60 de poliţişti se vor afla în rezervă, fiind pregătiţi să intervină dacă va fi nevoie.

Poliţia Clujeană recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie pentru a petrece sărbătorile de iarnă în siguranţă.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER