Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj | Țepar de meserie, reținut de polițiști. Trimitea prin curierat bucăți de țiglă – FOTO

Publicat acum

pe

 

flagrant retinut arest politisti

În urma unui acţiuni flagrante, poliţiştii din cadrul IPJ Cluj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unor înşelăciuni.

Ieri, 18 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale au organizat o acţiune pentru prinderea în flagrant delict a unui bărbat bănuit de comiterea unor fapte de înşelăciune.

Poliţiştii au documentat activitatea bărbatului în urma unei sesizări primite în cursul lunii iunie. În fapt, la data de 16 iunie, poliţia a fost sesizată de către un bărbat, din judeţul Bacău, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

Acesta a relatat organelor de poliţie faptul că, în urma unui anunţ, postat pe un site de publicitate cu scopul de a vinde două boxe muzicale, a fost contactat de către un bărbat, din judeţul Cluj, care i-ar fi propus să facă un schimb.

Astfel, bărbatul i-ar fi propus persoanei vătămate ca, în schimbul preţului, de circa 650 de euro, să îi trimită, prin intermediul unui serviciu de curierat, un mixer audio.

La primirea coletului, persoana vătămată a constatat că în interior se aflau bunuri fără valoare (haine vechi, cărămizi, ţiglă) produsul promis nefiind livrat.

În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a procedat de maniera aceasta, stabilind că este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Cluj-Napoca.

Ieri, bărbatul a fost surprins de către poliţişti în momentul în care s-a prezentat la serviciul de curierat rapid pentru a ridica un colet ce îi era adresat.

La momentul depistării, acesta avea asupra sa un colet în care au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte vechi şi alte bunuri fără valoare, colet care urma să fie trimis în judeţul Dolj, în urma unei înţelegeri similare.

În cauză sunt indicii că bărbatul ar mai fi comis fapte cu acelaşi mod de operare, cercetările continuând pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER