Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Clujean depistat la intrarea în țară cu un permis de conducere irlandez fals

Publicat acum

pe

loading...

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un clujean care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere irlandez fals.

Miercuri, 18 iulie 2018, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare in Romania, cetățeanul român Marius R., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în județul Cluj, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Irlanda.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere. Aceasta a prezentat un permis de conducere ce purta însemnele autorităților din Irlanda.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals, motiv pentru care bărbatul a fost dus la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că persoana în cauză nu are permis de conducere românesc și nici irlandez.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat permisul pe teritoriul Irlandei, plătind suma de 250 euro.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER