Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Clujeanul care a încercat să acosteze minore în fața unei școli, arestat preventiv

Publicat acum

pe

Clujeanul care a încercat să acosteze mai multe eleve în zona unei şcoli gimnaziale din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile. Dosarul a fost deschis după ce o învăţătoare a postat informaţii pe o reţea de socializare.

Judecătorul pentru drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Cluj, a dispus faţă de bărbatul cercetat pentru corupere sexuală împotriva minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri arestarea preventivă pentru 30 de zile”, precizează IPJ Cluj.

Vă reamintim, un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care încerca să acosteze eleve de la o şcoală gimnazială din oraş, a fost reţinut, marţi, dosarul fiind deschis după ce o învăţătoare a postat informaţii pe o reţea de socializare.

Cercetările poliţiştilor au pornit după ce o învăţătoare de la Şcoala ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a postat pe o reţea de socializare informaţii despre un bărbat care acosta eleve şi i-a fotografiat maşina, apoi a trimis pozele la Poliţie.

Atenţie părinţi. Vreau să vă aduc la cunoştinţă un incident petrecut lângă şcoala unde ne desfăşurăm semi-internatul. Joi şi vineri dimineaţă (19 – 20 aprilie – n.a.) un individ parcat într-o maşină pe trotuarul de lângă şcoală, a abordat doua fetiţe (una din clasa noastră, iar cealaltă din altă clasa a IV-a). Şi-a coborât pantalonii şi le-a întrebat dacă vor să-l însoţească. Azi am reuşit să îl identificam. L-am abordat, am pozat maşina şi pe el. Am anunţat Poliţia, care a spus ca va pune maşina sub urmărire”, se arăta în postarea învăţătoarei.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER