Conectează-te cu noi

Administraţie

CNAIR a suspendat licitația pentru proiectarea preliminară a Drumului Expres Cluj Napoca-Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Potrivit Economedia, CNAIR a suspendat, ieri, licitația pentru proiectarea preliminară a Drumului Expres Cluj Napoca-Dej exact în ziua depunerii ofertelor.

Licitația pentru studiul de fezabilitate a fost suspendată ca urmare a solicitărilor de clarificare pe care le-au transmis firmele de proiectare.

Procedura de achiziție pentru serviciile de proiectare preliminară a fost lansată în 21 februarie 2024 și avea termen de depunere 2 aprilie 2024.

Reamintim că licitația pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj-Dej a mai fost lansat în 2021, când patru asocieri de companii depuseseră oferte, după cum mai notează aceeași sursă.

,,Obiectul prezentului Contract de Servicii este elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drum Expres Cluj – Dej, în conformitate cu prevederile Caietului de Sarcini si ale legislației în domeniu” -SEAP.

Durata contractului este de 21 de luni, cu 18 luni pentru studiul de fezabilitate. Drumul Expres va asigura legătura între A3 Autostrada Transilvania și Autostrada Nordului Baia Mare-Dej-Bistrița-Suceava.

Traseu Drum Expres Cluj-Dej:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER