Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Ședință a CL Dej. Regulamentul de ocupare a domeniului public și desfășurarea comerțului stradal, pe ordinea de zi

Publicat acum

pe

....

Joi, 25 aprilie, de la ora 15, este programată o ședință ordinară a Consiliului Local Dej.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

....

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii denumirii unei străzi din Municipiul Dej (zona Mulatău).

2. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local Nr. 76 din 20 iunie 2017.

3. Proiect de hotărâre privind aprobare Plan Urbanistic de Detaliu pe Strada Lucian Blaga, Nr. 2.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal  – Parcelare în vederea construirii de locuințe, în municipiul Dej, Strada Mihai Viteazu, fn.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic de Detaliu pentru executarea lucrărilor de construire Locuință Parter și împrejmuire, pe Strada Fericirii, Nr. 7, Dej, Județul Cluj.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic de Detaliu pentru executarea lucrărilor de construire Corp C1 – Bloc de locuințe S+D+P+3E+ Etaj retras; Corp C2 – Spații servicii Ds + Parcaj auto și Terasă carosabilă, amenajări exterioare și branșamente utilități, în Municipiul Dej, Strada Ecaterina Teodoroiu, Nr. 61A.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea repoziționării și modificării de limite ale imobilului situat în Dej, Strada Dealul Viilor, înscris în Cartea Funciară Nr. 62279 Dej.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului situat în Dej, Strada Huhurez, înscris în Cartea Funciară Nr. 62188 Dej.

9. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea imobilului situat în Dej, Județul Cluj, înscris în Cartea Funciară Nr. 63721 Dej, cu Nr. Cadastral 63721.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 1 la Contractul de concesiune Nr. 4/27681 din 15 noiembrie 2019.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 2 la Contractul de concesiune Nr. 6/27951 din 18 noiembrie 2019.

12. Proiect de hotărâre privind emiterea acordului pentru realizarea lucrării  „Modernizarea liniei de cale ferată Apahida – Suceava – Subsecțiunea 1: Apahida – Ilva Mică” pe domeniul public al Municipiului Dej.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea Articolului 1 din Hotărârea Consiliului Local Nr. 183 din 28 noiembrie 2023 de aprobare a implementării etapei a II-a a proiectului ”Creșterea calității vieții populației municipiului Dej prin construirea și dotarea centrului cultural recreativ și îmbunătățirea spațiilor publice urbane din cartierul Dealul Florilor” cod SMIS 123139, în cadrul noului Program, aferent perioadei de programare 2021 -2027.

14. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 187 din 28 noiembrie 2023 de aprobare a etapizării și prelungirea proiectului care nu se finalizează la 31 decembrie 2023 și asumarea implementării proiectului în etapa a II –a în cadrul Programului Regional Nord – Vest 2021 – 2027 cu titlul ”Amenajarea zonei pietonale centrale în vederea reducerii emisiilor de carbon din zona centrală a municipiului Dej” cod SMIS 118102.

15. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 188 din 28 noiembrie 2023 de aprobare a etapizării și prelungirea proiectului care nu se finalizează la 31 decembrie 2023 și asumarea implementării proiectului în etapa a II –a în cadrul Programului Regional Nord – Vest 2021 – 2027 cu titlul ”Îmbunătățirea transportului public și nemotorizat în municipiul Dej” cod SMIS 126369.

16. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei II la Hotărârea Consiliului Local Nr. 19 din 2024, privind modificarea și aprobarea organigramei și statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Dej.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosință gratuită pentru o perioadă de 15 ani a unui incubator de transport nou născuți, către  Serviciul de Ambulanță Cluj-Substația Dej.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei finale a solicitanților care au acces la locuințe, a listei finale cuprinzând ordinea de prioritate, a listei de repartizare, modalitatea de calcul a chiriei și cuantumul chiriilor aferente locuințelor pentru tineri destinate închirierii, realizate de către Agenția Națională pentru Locuințe, în Municipiul Dej.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de ocupare a domeniului public și desfășurarea comerțului stradal.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului situat în Dej, Strada Fericirii, Nr. 1, Județul Cluj, înscris în Cartea Funciară Nr. 63360 Dej.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului situat în Dej, Județul Cluj, înscris în Cartea Funciară Nr. 64944 Dej.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Dej.

Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER