Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

COD GALBEN de vânt puternic valabil pentru nouă judeţe din ţară, printre care și Cluj

Publicat acum

pe

vant umbrela Dej Cluj

Judeţele Bihor, Timiş, Arad, Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Cluj, Neamţ şi Suceava sunt sub avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă până în această după-amiază, la ora 15.00 în cazul primelor patru, şi până la 14:00, respectiv 12:10 zona de munte a celorlalte judeţe.

ANM a emis o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic pentru judeţele Bihor, Timiş, Arad şi Caraş-Severin, unde se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 60 de kilometri pe oră şi izolat 70 de kilometri pe oră, mai ales în zona de deal şi munte.

Avertizarea este valabilă de la ora 9:10 până la ora 15:00.

Pentru zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, ANM a emis o avertizare nowcasting cod galben până la ora 14:00, până când, la altitudini de peste 1.300 de metri, rafalelel de vânt vor depăşi 90 de kilometri pe oră. Totodată, aici va ploua.

În zona de munte a judeţului Cluj, la altitudini de peste 1.500 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 de kilometri pe oră. Avertizarea este valabilă până la ora 14:00.

Totodată, ANM a emis o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic pentru zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava. unde la altitudini de peste 1.700 de metri rafalele de vânt vor ajunge la 90 de kilometri pe oră. Avertizarea este valabilă până la ora 12:10.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER