Conectează-te cu noi

Administraţie

Cod PORTOCALIU de ploi în județul Cluj și avertizare hidrologică COD GALBEN

Publicat acum

pe

ploaie new

Primăria Municipiului Dej, Comitetul local pentru situații de urgență, anunță populația Municipiului Dej cu privire la următoarele fenomene hidrometeorologice periculoase ce urmează a se produce:

  1. Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord a instituit prin avertizarea meteorologica COD PORTOCALIU DE PLOI in judetul Cluj pentru intervalul 16.07.2016 ora 15:00 – 17.07.2016 ora 06:00.

Fenomenele vizate sunt: instabilitate atmosferica accentuata, averse torentiale, frecvente descarcari electrice, grindina si intensificari de vant cu aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi 25…30 l/mp si izolat 50…60 l/mp.

  1. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis pentru judetul Cluj AVERTIZAREA HIDROLOGICA COD GALBEN pentru intervalul 15.07.2016 ora 14:00 – 17.07.2016 ora 20:00.

Fenomenele vizate sunt: scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri, cu posibile depasiri ale COTELOR DE APARARE.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER