Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Colectă de îmbrăcăminte la o biserică din Dej. Hainele au ajuns la nevoiașii din Colonia Sărata de Jos – FOTO

Publicat acum

pe

colecta haine Sarata (5)

In perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, la recomandarea IPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, preotii Parohiei “Adormirea Maicii Domnului”Dej II, Emil Sabadis si Ioan Bolbos, au avut o activitate duhovniceasca intensa, ca de altfel toti preotii din bisericile Arhiepiscopiei.

In aceasta perioada, pe langa slujbele obisnuite, in fiecare seara s-a oficiat Paraclisul Maicii Domnului, iar dupa Paraclis s-a tinut o scurta meditatie legata de mila crestina si s-au cantat pricesne in cinstea Maicii Domnului.

Pentru o reala fondare in practica a faptelor milei trupesti si sufletesti, la indemnul preotilor, la biserica s-a facut o  colecta de diferite obiecte de imbracaminte atat de necesare celor nevoiasi din Colonia Sarata de Jos. Acestea au fost distribuite in ziua Praznicului Adormirii Maicii Domnului dupa Sfanta Liturghie, de catre cei doi preoti.

”Faptele comunitatii parohiale Dej II constituie cea mai ilustrativa predica pentru cei mai putin fericiti decat noi, care n-au putut participa la slujbele de seara in perioada acestui Post”, anunta Pr. Paroh, Ioan Bolbos.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER