Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Zilele Maghiarilor Dejeni” a ajuns la a patra ediție – FOTO

Publicat acum

pe

zilele maghiarilor dejeni 2016 (1)

Asociația Culturală „Kadar Jozsef” Dej a organizat weekend-ul trecut, vineri și sâmbătă, cea de-a patra ediție a Zilelor Maghiarilor Dejeni.

Evenimentul a debutat la sfârșitul săptămânii trecute, vineri, 12 august, la Galeria de Artă Dej, cu vernisarea expoziției plastice a artistei Lukacs Solymossy Eva. Sărbătoarea maghiarilor din municipiul Dej a continuat cu o seară literară dedicată poetului Dsida Jeno, în interpretarea actorului Marosan Csaba.

Cei care au ales să răspundă ”prezent” invitației organizatorilor de a participa la Zilele Maghiarilor Dejeni au avut parte sâmbătă, 13 august, cu începere de la ora 10, în incinta unui local din centrul orașului, și de diferite activități meșteșugărești și concerte dedicate copiilor, teatru de păpuși, tir cu arcul, un concurs de gătit gulaș la ceaun și diferite concerte. Pe scenă au evoluat Ansamblul Teatrului Maghiar din Cluj, Ansamblul de dansuri populare „Aranyeso” din Dej, Loose Neckty Society Cluj, dar și Vincze Lilla și Napoleon Boulevard din Budapesta.

foto: Magdalena Vaida

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER