Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej are, începând de astăzi, POST DE RADIO – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

În această dimineață, cu începere de la ora 10, în curtea Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Dej, a avut loc lansarea oficială a proiectului „Radio Școala”. 

În prezența primarului municipiului Dej, Morar Costan, a directorului unității de învățământ dejene, Emilia Mureșan, a numeroșilor profesori, dar și în fața a sute de elevi, echipa redacțională, formată din elevi ai Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, a lansat Radio CNAM.

Potrivit inițiatorilor, acest proiect se dorește a fi o metodă inovativă de informare în mediul şcolar, cât şi o modalitate inedită de a înveseli pauzele dintre ore, cu muzică.

Odată cu lansarea acestui post de radio, colectivul Radio CNAM își propune să urmeze un program clar de emisiuni săptămânale, ce vor fi difuzate în timpul pauzelor mari. Printre acestea se regăsesc: „Orientare şcolară şi profesională”, „Oglinda adolescenţei”, „Stand-up radiofonic”, „Experimente sociale”, urmând ca în fiecare zi de vineri, în pauza mare, să fie difuzată o retrospectivă a săptămânii.

Redacția se declară receptivă la orice fel de preferinţe în alegerea subiectelor ce urmează a fi dezbătute în cadrul emisiunilor, rugând totodată elevii instituției să se implice, în orice fel, în activitatea redacțională.

Radio CNAM este un post de radio cu circuit închis, care poate fi ascultat de elevi în interiorul instituției de învățământ, prin intermediul unor difuzoare amplasate în curtea școlii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER