Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concurs de talente la Chiuiești – „Chiuieștenii au talent!” – FOTO

Publicat acum

pe

Miercuri, 29 martie, în cadrul programului național „Săptămâna Altfel”, la Școala Gimnazială Chiuiești,  a avut loc cea de-a doua ediție a proiectului educațional „Chiuieștenii au talent”.

„Talentul e o ,,meserie” cu care te naști, nu una pe care ai de gând să o înveți”, spunea Tudor Mușatescu. La Chiuiești s-au născut elevi talentați, așa cum s-a observat din prestația concurenților (soliști vocali, recitatori, dansatori și magicieni).

În debutul celei de-a doua ediții a proiectului „Chiuieștenii au talent”, a luat cuvântul directoarea unității de învățământ, prof. Georgiu Crina-Ioana. Ulterior, concurenții și-au extras ordinea intrării în concurs.

Gazda manifestării și prezentatorul concursului a fost prof. Marius Claudiu Cristoreanu.

În urma prestației fiecărui concurent, juriul, format din profesorii Mihuț Maria Magdalena, Georgiu Emilia-Maria, Peter Anamaria Daniela și Petruș Pompiliu-Alexandru, a decernat premii concurenților.

Marele premiu a fost obținut de Sălătioan Lorena Andreea, din clasa I, pentru recitarea poeziei „Primăvara” de George Topârceanu, Grupul Super-Star, format din Sfechiș Crina și Albu Eliseea, din clasa a III-a, care au interpretat melodia „Te iubesc” a artiștilor Loredana și Nadir, dar şi Mihuț Andrea, pentru dans și coregrafie. Aceasta a dansat pe melodia „The Gratest”, de la SIA.

La finalul activității, a luat cuvântul și primarul comunei Chiuiești, Gavril Mihuț, care a mulțumit participanților, dar și inițiatorilor acestui proiect.

Parteneri ai proiectului au fost Primăria Comunei Chiuiești și Centrul de Informare Turistică Chiuiești.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER