Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Colonii de gândaci într-un mall din Cluj! Zeci de restaurante au fost închise de inspectorii de la Protecţia Consumatorului – FOTO

Publicat acum

pe

Comisarii de la Protecţia Consumatorului Cluj au amendat miercuri cu 30.000 de lei un mall din Cluj-Napoca şi au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri şi roşii”.

Comisarul şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat pentru Mediafax că restaurantele rămân închise până la remedierea situaţiei.

În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (…) şi s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri şi roşii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Radu.

Comisarul Mircea Radu a mai declarat că a dispus să fie făcute acţiuni de dezinfectare, iar restaurantele rămân închise până la remedierea situaţiei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER