Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Comuna Mica a obținut o nouă finanțare. Despre ce proiect este vorba

Publicat acum

pe

....

Comuna Mica a obținut, astăzi, o nouă finanțare având ca obiectiv “Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în comuna Mica, județul Cluj-realizare de piste pentru biciclete la nivel local”.

Proiectul, în valoare totală de 2.194.997,47 lei, a fost finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă loc semnarea contractului de finanțare.

....

Pista de biciclete va începe la limita dintre UAT Dej și UAT Mica, mai exact din localitatea Mănăstirea.

Astfel se va face o legatură între municipiul Dej și comuna Mica printr-o pistă de biciclete modernă care va oferi șansa pasionaților de ciclism să folosească o zonă special amenajată, care să le ofere, în primul rând, siguranță.

Pista va avea o distanță de 4,8 km și o lățime de 2 metri. Din localitatea Mănăstirea, pista va continua spre localitatea Nireș și va face legătura cu zona de agrement T&T Karting Transilvania, amplasată între localitățile Mănăstirea și Nireș, fiind un obiectiv de agrement important atât pentru comuna noastră cât și pentru împrejurimi.

”Scopul meu și al tuturor este acela de a dezvolta comuna Mica, iar în perioada următoare vor primi finanțare și alte proiecte importante pentru noi. Vreau să mulțumesc colegilor din primărie și consilierilor locali, echipelor de implementare a proiectelor și nu în ultimul rând dumneavoastră, celor care mereu m-ați susținut și ați fost alături de mine. Împreună dezvoltăm comuna Mica zi de zi!”, a transmis edilul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER