Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Peste 150 de cartușe descoperite într-un bagaj, pe aeroportul din Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Peste 150 de cartușe din SUA au fost găsite în bagajul unui bărbat, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Autorităţile cu atribuţii de control din cadrul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” de la Cluj-Napoca au depistat 152 de cartuşe, calibru 22 mm şi 38 mm, care erau ascunse într-un bagaj de cală. Conform unui comunicat transmis, miercuri, de Poliţia de Frontieră, descoperirea a fost făcută în urmă cu două zile, cartuşele fiind ascunse printre haine, respectiv în mânerul genţii.

“„”În data de 31.10.2022, în jurul orei 11.30, în urma controlului de securitate efectuat asupra unui bagaj de cală de către echipa alcătuită din poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Aeroport Cluj-Napoca, specialiştii antitero ai SRI, reprezentanţi din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor şi ai societăţii de handeling sosit din direcţia Frankfurt, s-au descoperit 150 de cartuşe calibru 22 de mm, disimulate printre haine, în trei cutii de carton şi două cartuşe calibru 38 de mm, ascunse în mânerul genţii”, arată sursa citată.

În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că bagajul, care a ajuns din SUA pe Aeroportul din Cluj-Napoca via Frankfurt, cu o zi întârziere, aparţine unui cetăţean din Cluj-Napoca, cu dublă cetăţenie româno-americană, care venea din Statele Unite ale Americii. Cele 152 de cartuşe au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, de către poliţişti din cadrul IPJ Cluj – Serviciul Arme, Explozibili, Substanţe Periculoase.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER