Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Comuna Mica se pregătește de introducerea canalizării! Tiberiu Zelencz a depus cererea de finanțare

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a depus marți, 4 iunie, la Fondul de Dezvoltare și Investiții – Comisia de Strategie și Prognoză cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții „Rețele de canalizare și stație de epurare în comuna Mica, județul Cluj”.

Cererea a fost depusă de primarul Tiberiu Zelencz, care a considerat că introducerea canalizării pe raza comunei Mica este un proiect la fel de important ca și introducerea apei potabile.

Acesta se declară încrrezător că solicitarea va fi declarată eligibilă, iar ulterior va fi și finanțată.

Ţinând cont de faptul că prin proiectul Companiei de Apă Someș va fi introdusă apa potabilă pe raza comunei Mica, am considerat că introducerea canalizării pe raza comunei noastre este un proiect la fel de important pentru comunitatea pe care o reprezint ca şi primar, motiv pentru care am şi făcut demersurile în această direcţie.

Chiar dacă accesarea acestor fonduri este destul de dificilă, iar birocraţia ne face de multe ori să batem pasul pe loc, sunt convins că pentru proiectul privind introducerea canalizării avem șanse mari pentru a primi finanțare de la Fondul de Dezvoltare și Investiții. Eu, în calitate de primar voi depune toate diligențele pentru a putea implementa acest proiect pe raza comunei noastre, deoarece îl consider foarte util și necesar.

Ştiu că răbdarea tuturor a ajuns la limită, şi sunt convins că toată lumea îşi doreşte apă şi canalizare în comună, dar din păcate toate aceste aspecte care au fost neglijate zeci de ani, nu se pot realiza peste noapte, iar toate proiectele pe care dorim să le implementăm necesită timp, drumuri la Bucureşti şi multă răbdare.

Scopul meu este de a atrage cât mai multe fonduri şi de a implementa cât mai multe proiecte pentru comuna Mica.

Vreau să mulțumesc tuturor persoanelor care m-au susținut și mă vor susține în toate demersurile pentru dezvoltarea Comunei Mica, iar eu voi încerca tot ce îmi stă în putință să nu îi dezamăgesc”, a transmis edilul comunei Mica, pe Facebook.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER