Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concert de colinde CARITABIL, organizat de IMPACT Phoenix LAPI Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

concert caritabil Impact Phoenix (2)

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit în această după-amiază, de la ora 17, un concert de colinde caritabil, organizat pentru a ajuta doi copilași cu probleme medicale.

Concertul de colinde, parte a proiectului ”Impact pentru suflet”, a fost organizat de Clubul de voluntariat Impact Phoenix din cadrul Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, în vederea ajutorării a doi copilași cu probleme medicale. Conform organizatorilor, aceștia se confruntă cu probleme grave de sănătate: unul dintre ei este paralizat din naştere, în timp ce celălalt este dependent de o mască de oxigen.

În cadrul concertului de colinde caritabil, pe scena din Sala Mare a Primăriei Dej au urcat Grupul Vocal Micii Muzicieni, Corul și soliștii Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, Sebi Sfechiş – saxofon şi Pavel Ciceu – pian, precum și trupele Delir și MIST, ultima formație fiind, de altfel, ”cap de afiș”. De la acest eveniment nu au lipsit nici dansurile populare, astfel că spectacolul a fost unul complet, de sărbătoare.

Evenimentul – prezentat de elevii Maria Irimeș și Octavian Bora – s-a bucurat de un real succes, sute de dejeni fiind prezenți în sală. Cu toții au aplaudat evoluțiile artiștilor de pe scenă, iar apoi, la plecare, au donat bani în urnele pregătite de voluntarii Impact Phoenix Dej. Fondurile strânse urmează să fie donate celor doi copii cu probleme medicale.

Posted by Dej24.ro on 17 Decembrie 2015

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER