Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concert de pricesne – Biserica Ortodoxă III Dej, neîncăpătoare pentru credincioși – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

concert pricesne

Biserica Ortodoxă III Dej, cu Hramul ”Sfânta Treime”, de pe Dealul Florilor a găzduit în această seară, cu începere de la ora 18, un concert de pricesne.

Biserica Ortodoxă III Dej, cu Hramul ”Sfânta Treime”, din cartierul Dealul Florilor s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de credincioși care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la acest concert de pricesne. Corala ”Armonia” a Centrului Cultural ”Arta”, dirijor Doina Sima Minea, a fost cea care a deschis evenimentul, imediat după cuvintele rostite de preotul Ioan Buftea, Protopopul Dejului.

Soliștii care i-au încântat pe credincioși cu cele mai frumoase cântări bisericești, timp de mai bine de o oră, au fost Anca Suciu, Zina Doboș, Cristina Beldean Moșuțan, Mădălina Mârza, Dorina Grad, Alina Zanc, Ioana Breda Morar, Ioan Dordoi, Felix Gălan, în timp ce Mariana Reman a recitat câteva strofe.

Concertul de pricesne, organizat cu prilejul sărbătoririi Floriilor, a fost organizat de Protopopiatul Ortodox Dej, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej.

GALERIE FOTO de la concert pe pagina de Facebook Dej24.ro:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER