Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Operația lui Andrei, micuțul pentru care s-a organizat un concert caritabil de pricesne la Dej, a fost plătită

Publicat acum

pe

Andrei epilepsie Dej concert caritabil de pricesne

Operația lui Andrei, copilul în vârstă de 4 ani pentru care s-a organizat un concert de pricesne la Dej, a fost plătită. Acesta este pregătit pentru a pleca în Franța.

Mama lui Andrei a anunțat recent pe o celebră rețea de socializare că operația lui Andrei a fost achitată în cursul acestei săptămâni și că acesta urmează să se deplaseze în Franța pentru a fi supus intervenției chirurgicale. Din păcate, starea copilului s-a deteriorat, iar de joi este internat la Clinica de Neurologie Pediatrică din Cluj-Napoca.

~Dragii mei, azi va scriu si cu tristete, dar si bucurie in suflet. Cu ajutorul dumneavoastra al celor multi care sunteti alaturi de Andrei am reusit sa platim costurile interventiei chirurgicale in saptamana aceasta. Va multumim ca ne-ati oferit sprijinul financiar care a fost enorm. Acum avem nevoie, din nou de gandurile bune si de rugaciunile dumneavoastra, deoarece de joi Andrei este din nou internat la Clinica de Neurologie Pediatrica din Cluj. Starea lui s-a agravat si a trebuit sa ramanem in spital, dar speram sa reziste si sa fie mai bine pana la momentul plecarii la operatia din Franta. Andrei va multumeste din nou ca ii sunteti alaturi si noi parintii lui va suntem profund recunoscatori”, a anunțat mama lui Andrei.

Vă reamintim, Andrei a fost diagnosticat cu epilepsie și neurofibromatoză la vârsta de trei luni și jumătate, atunci când a fost internat la Clinica Neurologică Pediatrică Cluj. Deși crizele epileptice au fost ținute sub control în următorii doi ani, în 2014 au urmat noi internări în spital, atât la Cluj, cât și la Spitalul Alexandru Obregia din București.

Din păcate pentru micuț, crizele au devenit din ce în ce mai puternice, în august 2015 fiind nevoie să plece la Paris la Spitalul-Fondation Ophtalmologique Adolphe de Rothschild. În aceeași instituție medicală a ajuns și la începutul acestui an, când i s-a efectuat o video electroencefalogramă.

Medicii au stabilit că Andrei are nevoie de o intervenție chirurgicală pe creier. Operația este programată peste câteva săptămâni, la spitalul din Paris, iar intervenția chirurgicală îi poate salva viața.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, la Dej a fost organizat un concert caritabil de pricesne pentru Andrei, un concert care a avut ca și scop strângerea de fonduri pentru operația care îi poate reduce frecvența crizelor epileptice. Detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER