Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concert CARITABIL de pricesne la Dej. Banii strânși, donați unui copil de 4 ani – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

concert pricesne colaj

Sala Sporturilor Dej a găzduit în această după-amiază un concert caritabil de pricesne organizat de Protopopiatul Ortodox Dej și Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, alături de Asociația ”Marsala Life”.

După deschiderea făcută de protopopul Dejului, preotul Ioan Buftea, concertul de pricesne de la Dej a debutat cu o scurtă binecuvântare rostită de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului. Evenimentul caritabil a continuat cu recitalurile susținute de Cornelia Goția, Marius Ciprian Pop și de îndrăgitul preot din Rebrișoara, Cristian Pomohaci.

Aproape o mie de oameni au răspuns ”prezent” invitației de a participa la acest spectacol caritabil și de a dona bani pentru Andrei, un copil în vârstă de numai 4 ani care are mare nevoie de ajutor. Micuțul se luptă cu o formă rară de epilepsie, iar speranțele familiei sale stau într-o operație pe creier ce urmează să aibă loc în luna mai.

Andrei a fost diagnosticat cu epilepsie și neurofibromatoză la vârsta de trei luni și jumătate, atunci când a fost internat la Clinica Neurologică Pediatrică Cluj. Deși crizele epileptice au fost ținute sub control în următorii doi ani, în 2014 au urmat noi internări în spital, atât la Cluj, cât și la Spitalul Alexandru Obregia din București.

Din păcate pentru micuț, crizele au devenit din ce în ce mai puternice, în august 2015 fiind nevoie să plece la Paris la Spitalul-Fondation Ophtalmologique Adolphe de Rothschild. În aceeași instituție medicală a ajuns și la începutul acestui an, când i s-a efectuat o video electroencefalogramă.

Medicii au stabilit că Andrei are nevoie de o intervenție chirurgicală pe creier. Operația este programată peste o lună la spitalul din Paris, însă intervenția chirurgicală care îi poate salva viața lui Andrei costă nu mai puțin de 42.000 de euro.

Pentru cei care doresc să facă donații:

RO79BTRLRONCRT0097639502 – RON 

RO56BTRLEURCRT0097639501 – EURO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER