Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Ideea unui clujean de transformare a Parcului Balnear Toroc din Dej

Publicat acum

pe

....

Parc Balnear Toroc (2)

Parcul Balnear Toroc din Dej se află, în această perioadă, într-un amplu proiect de modernizare și extindere, iar un clujean vine cu propria idee în vederea atragerii unui număr mai ridicat de turiști în zonă.

....

Potrivit acestuia, pentru a face mai atrăgătoare zona pentru turiști, Primăria Municipiului Dej ar trebui să amenajeze, în imediata apropiere a zonei de agrement, un camping dotat cu facilități minime pentru rulote (apă menajeră, racordarea la curent electric a zonei și un loc de deversare a casetelor toaletelor din rulote).

Sugestia clujeanului a fost postată pe site-ul domnuleprimar.ro:

Domnule primar, am citit un articol despre modernizarea complexului balnear Toroc. Spuneati in final asa: ” Potenţialul celor două locaţii este valorificat la maxim”. Nu chiar, la maxim ar fi daca cineva s-ar gandi sa faca si un camping cu facilitati minime pentru rulote (apa menajera, racordarea la curent electric si loc de deversare a casetelor toaletelor din rulote).

In Ungaria sau Slovacia unde prefer sa merg nu este un astfel de strand, aquaparc, sau bai termale fara sa aiba un camping cat de mic lipit de el.

Toata vara sunt sute de rulotisti din 5-6 tari, amatori de bai termale fie ele tratamente ori o simpla relaxare. Nu mai vorbim de cei care vin cu corturile sau care se cazeaza la casutele campingului.

Abia cand o sa aiba si Torocul un astfel de camping lipit de el, va putea cu adevarat atrage turisti care sa si ramana cate o saptamana si sa faca si consumatie, nu doar sa vina dimineata din inprejurimi, sa ia un bilet de strand si apoi sa plece seara acasa.

Odata ce ai un loc amenajat pentru rulotisti, si ai o apa buna (in acest caz lacul cu apa sarata) si bazine cu tobogane pentru copii, reclama intre familiile de rulotisti se duce atat de urgent din vorba in vorba pe forumurile nationale si internationale ale rulotistilor incat te trezesti ca intr-un an ajungi sa nu mai faci fata solicitarilor.

Abia atunci poti vorbi domnule primar de potential valorificat la maxim, cand o sa aduci turisti care stau cate o saptamana doua la bai, ca deocamdata indiferent de cate bazine sau parcari faci ramai tot in categoria strand de-o zi pentru localnici”, a scris clujeanul, pe site-ul de sugestii și reclamații la adresa municipalității dejene.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER