Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Începe o nouă ediție a festivalului “Franthousiasme” la Dej

Publicat acum

pe

Franthousiasme 2016

În perioada 15 – 17 aprilie, va avea loc la Dej Festivalul Naţional de Teatru Francofon pentru elevi “Franthousiasme”. Evenimentul, ajuns deja la cea de-a XIII-a ediție, reunește elevi din mai multe zone ale țării. 

Evenimentele culturale vor debuta în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej, vineri, 15 aprilie, cu începere de la ora 18:00. Deschiderea va fi făcută, ca de obicei, de ”sufletul” acestui festival, profesorul Lucian Iosip.

În cele 3 zile de manifestări culturale, pe lângă piesele de teatru, care vor avea loc la Cercul Militar din Dej, spectatorii mai pot urmări diferite activități și evenimente dedicate acestui festival.

Festivalul Naţional de Teatru Francofon pentru elevi „Franthousiasme” va aduna la Dej 12 trupe de teatru din orașe precum Baia Mare, Sighetu Marmației, Huedin, Băile Olănești, Cluj-Napoca sau Dej. Trupa ”Le Theatre de L’orage” din Beauvais, Franța, este invitată special la festival. De pe scenă nu va lipsi nici Ansamblul ”Someșana” al Casei Municipale de Cultură Dej.

Dej24.ro este partener media al acestui eveniment.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER