Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Jurnalist Dej24.ro, locul I la ”Cupa Presei la Tir” – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Cupa presei tir Dorin

A devenit deja o tradiție ca jurnaliștii acreditați pe lângă Garnizoana Dej să se întreacă la Cupa Presei la Tir, competiție organizată cu ocazia Zilei Forțelor Terestre.

În perspectiva sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre, Baza 4 Logistică ”Transilvania” a organizat în această dimineață, cu începere de la ora 9, în poligonul ”Valea Urișorului”, ”Cupa Presei la Tir”, o competiție de tradiție desfășurată în fiecare din ultimii trei ani.

Organizați pe mai multe serii, jurnaliștii din Dej și Gherla au tras pe rând cu pistolul mitralieră de calibru 7,62 mm, prima dată la ținta situată la 100 de metri, iar apoi la cea aflată la o distanță de 150 de metri.

După ce jurnaliștii care activează în presa radio, online și TV au epuizat toate cartușele alocate, organizatorii au stabilit clasamentul competiției și a avut loc ceremonia de premiere, în prezența comandantului Garnizoanei Dej, colonel inginer Viorel Bolunduț.

Dorin Cociș, jurnalist Dej24.ro, a obținut nu mai puțin de 166 de puncte – cele mai multe – și s-a clasat pe prima poziție a podiumului. Dorin este o prezență constantă pe podium, acesta mai având în ”palmares” un loc I, un loc II și, de asemenea, un loc III, fiind unul dintre cei mai apreciați jurnaliști ai acestei competiții.

După întrecere, reprezentanții instituțiilor mass-media au fost invitați la popotă, la o porție de iahnie de fasole cu cârnați, un meniu militar devenit tradițional în Garnizoana Dej după ședințele istovitoare de trageri.

Pe lângă ”Cupa Presei la Tir”, jurnaliștii acreditați pe lângă Garnizoana Dej vor participa săptămâna viitoare la o serie de competiții sportive (volei, baschet, fotbal, tenis) organizate de militarii dejeni. La acestea vor lua parte și reprezentanți ai altor instituții publice, între care Detașamentul de Pompieri Dej, Primăria Municipiului Dej, Spitalul Penitenciar Dej, etc.

O parte din prestația colegului Dorin Cociș a putut fi urmărită LIVE pe pagina de Facebook Dej24.ro:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER